vegetables-2514905_960_720

Klant: CBI

Case: succesverhaal

Er is nauwelijks een betere manier om je merk te versterken dan het delen van je successen, bijvoorbeeld via een geschreven artikel. Voor CBI produceer ik momenteel een serie van 10 tot 15 van dit soort succesverhalen, of testimonials.

Lees verder

Evalan

Klant: Evalan

Case: whitepaper

Whitepapers zijn geweldige tools voor content-marketing. Vraag maar aan Evalan, een in Amsterdam gevestigd (Industrieel) Internet of Things ((I)IoT)-specialist en een van de top 100 Nederlandse tech-bedrijven, met wie ik zomer 2017 een whitepaper over (I)IoT-ontwikkelingen maakte.

Lees verder

iTech foto2 (Case 9, Dec 1 2017)

Klant: UT

Case: iTech kijkboek

Ter gelegenheid van de lancering van een vernieuwde masteropleiding, Interaction Technology, vroeg de Universiteit Twente mij om een aantrekkelijke brochure te maken met daarin uitgebreide aandacht voor een aantal baanbrekende studentenprojecten.

Lees verder

download

Klant: Refitech

Case: Website upgrade

Elke onderneming in het midden- en kleinbedrijf dat wil doorgroeien, vooral tech- en productiebedrijven, moet een keer de transitie maken van productgerichte naar klantgerichte communicatie. Soms is daarvoor een radicaal nieuwe aanpak nodig van marketing en communicatie, in andere gevallen – zoals bij Refitech – is revisie van het bestaande materiaal een prima vertrekpunt.

Lees verder

Mobina

Klant: Mobina

Case: Waardepropositie & webcontent

Mobina is een Nederlandse startup die productiebedrijven uit het midden- en kleinbedrijf de mogelijkheid wil geven om een gezonde economische toekomst voor zichzelf en hun werknemers veilig te stellen.

Lees verder

Universiteit Twente homepage

Klant: University of Twente

Case: Content update

Organisaties die veel communiceren hebben van tijd tot tijd een content update nodig. Voor de University of Twente, een klant van bureau MORE, verrichtte ik tussen mei en oktober 2015 groot onderhoud aan de Nederlands- en Engelstalige teksten van circa 40-45 bachelor- en masteropleidingen.

Lees verder

Darling homepage 5

Klant: Darling Ingredients

Case: rebranding

Hoe vertel je met verschillende merken onder je hoede toch hetzelfde verhaal? Dat was de uitdaging voor Darlingii.com. Als copywriter heb ik deze multinational in 2015 geholpen met de ontwikkeling van taglines, Engelstalige on- en offline teksten en concepten, presentaties en een samenhangend vocabulaire voor de circa 15 brands van deze wereldspeler in de waste-to-value industrie.

Lees verder

Klant: CTA, 94GreenTV

Case: video concept & script

Een zenuwslopende competitie voor jong ICT-talent in de Cariben. 94GreenTV was erbij en bracht de finale van de eerste editie in beeld. Mijn bijdrage: het bedenken en schrijven van een smeuïg concept en script.

Lees verder

Basis CMYK

Klant: FlowerWatch

Case: branding & identiteit

FlowerWatch is wereldwijd leider in het monitoren en verhogen van de kwaliteit (en daarmee het vaasleven) van verse snijbloemen. Ik hielp directeur Jeroen Verhulst met het ontwikkelen van een branding concept dat recht doet aan de mondiaal toonaangevende rol van FlowerWatch als kenniscentrum en ketenpartner van bloementelers, afnemers en transportbedrijven.

Lees verder

Logo Rose Garden-groot

Klant: Rosegarden

Case: Workshop schrijven

Schrijven kan stress verminderen en genezend werken. Geen wonder dat steeds meer therapeuten de schrijfkunst inzetten voor hun cliënten. Stichting Rosegarden (landelijk netwerk van christen psychosociaal therapeuten) vroeg mij een workshop te houden voor leden over ‘therapeutisch schrijven’.

Lees verder

mellinn-hoesje-en-clip

Klant: mellinn

Case: website & animatiefilm

Voor mellinn, een innovatief medisch bedrijf, vroeg bureau MORE mij te helpen bij de conceptontwikkeling, tekstproductie en concept en tekst voor een animatiefilmpje.

Lees verder

Jewellery design guide cbi 2014

Klant: CBI

Case: Jewellery Design Guide

Sterke inhoud, maar zwakke leesbaarheid en uitstraling? Dat was het geval met de Jewellery Design Guide van CBI. Mijn bijdrage: herziening opbouw en tekst, nieuwe titel en nieuw ontwerpvoorstel.

Lees verder

CTA-Suriname

Klant: CTA, 94GreenTV

Case: video concept & script

Voor een videofilm van CTA over een uniek ontwikkelingsproject onder de Saramakkaanse bevolking van Noord-Suriname, schreef ik het concept, de interviewscripts en het eindscript.

Lees verder

Admix_Gr1-300x149

Klant: Admix

Case: In de prijzen

Admix, een B2B-bureau waarvoor ik met name Engelstalige teksten schrijf, scoort opnieuw hoog in het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek van vakblad Fonk.

Lees verder

GeenKunzt-RBG-cover-mei2014

Klant: Rijnbrink Groep

Case: Magazine

Voor een magazine van Rijnbrink Groep  over cultuureducatie, vroeg bureau MORE mij te helpen bij de ontwikkeling van een concept en bij de tekstproductie. Het magazine was binnen een week klaar.

Lees verder

CBI Annual Report 2013

Klant: CBI

Case: Jaarverslag 2013

Droge feiten of inspirerende storytelling? Bij CBI weten ze wat lezers prefereren. Dit hands-on bureau van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, dat ondernemers in ontwikkelingslanden steunt, vroeg mij in maart 2013 om het (Engelstalige) Jaarverslag 2014 te schrijven.

Lees verder

Vietis--Beursboek-mei2014

Klant: Vietis

Case: ‘A book of ideas’

Voor verpakkingsbedrijf Vietis maakte ik i.s.m. ontwerper Sjoerd Stellingwerf een glossy (Engelstalige) bestsellerbrochure met voorbeelden van topproducten voor gebruik op (cosmetica)beurzen. Om er een aantrekkelijk ‘book of ideas’ van te maken, koppelden we quotes van celebrities over schoonheid en vrijheid – van Beyoncé tot Yves Saint Laurent – aan de producten en mogelijkheden van Vietis.

Lees verder

Dorst-omslag

Case: Jeugdboek Noord-Oeganda

Klant: WWKidz

Het jeugdboek ‘Dorst!’, over het leven van een jongen op het  Noord-Oegandese platteland, schreef ik in 2010 voor WWKidz, een serie jeugdboeken over de uitdagingen waar kinderen in ontwikkelingslanden voor staan.

Lees verder

logo-CBI

Klant: CBI/Buitenlandse Zaken

Case: Concept & copy (Engelstalig)

In de afgelopen pakweg 10 jaar heb ik regelmatig bijgedragen aan CBI, een hands-on bureau van het Ministerie van Buitenlandse Zaken dat ondernemers in ontwikkelingslanden steunt.

Lees verder

Avondwind-omslag

Klant: Jaap van ’t Veer

Case: Engelse versie dichtbundel

Jaap van ’t Veer heeft zijn dichtbundel Avondwind zelf in het Engels vertaald en vroeg mij de Engelse teksten waar nodig op te poetsen.

Lees verder

KiwaMag-1-14

Klant: Admix BV/Kiwa

Case: content magazine

Voor Kiwa produceer ik – via bureau Admix BV – meerdere malen per jaar artikelen & interviews in zowel het Nederlands als het Engels. De teksten verschijnen in Kiwa Magazine, het externe relatieblad van Kiwa (oplage ca.

Lees verder

Chrysal-Logo2_2012_RGB_150dpi

Klant: Chrysal International

Case: Engelstalig nieuwsartikel

Voor Chrysal schreef ik een artikel over kansen voor spelers in de wereldwijde bloemenhandel om het vaasleven van verse rozen te verlengen door verbeteringen in de koelketen – een hot topic (zogezegd) in deze sector.

Lees verder

BenTiggelaar-MaddyChristine Hope Photography-3785

Klant: Ben Tiggelaar

Case: Vertaling MBA In Eén Dag

Voor Ben Tiggelaar heb ik al diverse  teksten vertaald vanuit het Nederlands naar het Engels, zoals de populaire CD Box ´Management Classics´. Begin 2013 rondde ik de vertaling af van het al even gevierde boek ´MBA in één dag´, naar het gelijknamige seminar.

Lees verder

rbg-logo2

Klant: Rijnbrink Groep

Case: Concept & copy website

Rijnbrink Groep is een toonaangevende speler in de bibliotheekbranche, die bibliotheken en culturele partners met allerlei diensten en advies ondersteunt, instrueert en inspireert. De organisatie is klant van MORE.

Lees verder

vietis

Klant: Vietis

Case: nieuw product 2012

Etiam erat enim, elementum sit amet fermentum quis, aliquet quis orci. Mauris in quam ultrices, posuere est interdum, cursus purus. Quisque ut ante velit. Morbi id vestibulum enim. Duis at rutrum nunc.

Lees verder

UTtouchfoto-2013-07-31

Klant: Universiteit Twente

Case: Advertentie Masteropleiding

De Universiteit Twente is een klant van MORE. Voor een groot deel van de Engelstalige  teksten die voor de UT worden geproduceerd, zowel short als long copy, doet MORE een beroep op mij.

Lees verder

Photoshop-2

Klant: KLM Inflight Sales

Case: PR tbv Leveranciersdag

Etiam erat enim, elementum sit amet fermentum quis, aliquet quis orci. Mauris in quam ultrices, posuere est interdum, cursus purus. Quisque ut ante velit. Morbi id vestibulum enim.

Lees verder